Het gastenboek is er om uw mening achter te laten.

Wij stellen het zeer op prijs als u uw mening over onze website geeft. Door in ons gastenboek een boodschap achter te laten, is een van de manieren om contact met ons te maken. Na uw aantekening in het gastenboek gemaakt te hebben zullen wij er voor zorgen dat u z.s.m. antwoord krijgt en uw e-mailadres niet op de website komt te staan. Wilt u iets mededelen zonder dat er ook maar iets op de site komt te staan kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Een paar andere manieren om contact te maken is telefonisch, mail of fax, of door gezellig langs te komen opeen van onze trainingsdagenĀ  zie contactpagina.

Wij nemen ons wel de vrijheid om de teksten te beoordelen en eventueel te corrigeren op fatsoensnormen e.d.

hv de burght , gastenboek , maastricht , borgharen

Naam *
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.

(9)
>
(9) Helma laheije
ma, 16 januari 2017 13:56:40 +0100

Hallo Allemaal,

We zijn zaterdagavond bij jullie geweest in Borgharen.

Omdat het zo leuk was zijn we zondagochtend naar de dobermann komen kijken....super!

Fijn dat we zo goed ontvangen zijn door jullie allemaal!!

Heel leuk dat ik lid kan worden over een maand of 3 om met onze dober-pup te komen voor de puppycursus.

Mooie site hebben jullie met veel info!!

Groetjes Helma Patrick en Nike Laheije

(8) Funs
vr, 27 mei 2016 06:01:07 +0100
url

Leuke nieuwe foto's op de fotopagina.
Hoop dat er ook weer eens filmpies geplaatst worden.
Comment:

Ja mooie actie foto's, fijn dat de leden actief trainen.
juliie zijn goed bezig.
groetjes de trainers

(7) diana
zo, 10 april 2016 13:59:29 +0100

ik heb de site en de fb bekeken en ik vind ze tof. vooral de tips zijn super

Comment:

Hartstikke fijn. Bedankt voor de complimenten.

Groet, Petro
namens HV de Burght

(6) petro
zo, 3 januari 2016 09:25:06 +0100

Ik wens alle leden, bestuur, sponsors en mensen die hv de Burght een warm hart toe dragen.
een gelukkig, gezond, sportief , liefde vol 2016 en verder
groetjes Petro

(5) wiel en django
wo, 2 december 2015 11:38:15 +0100

wat een mooie site een hele verbetering heel goed opgezet je kunt alles goed vinden wat je wilt met een muisklik groetje wiel en django

Comment:
Bedankt voor het berichtje.

>
Wil jij op de hoogte blijven van veranderingen op de website of nieuwe berichten meld je dan en volg de instructies in de bevestigingsmail die je binnen enkele minuten ontvangt